Etusivulle
 
Eng    Fin    Swe
 
   

Käännöspalvelu

Suomi, ruotsi, norja, tanska, englanti, saksa, ranska, hollanti, espanja, italia, portugali, venäjä, viro, latvia, liettua, puola jne.

Pyydä tarjousta muista kielistä!

Käännöspalvelut


Käännöstoimisto Bellcrest Käännökset Oy tarjoaa monipuolisia käännöspalveluita sekä kielentarkistus- ja muita kirjallisen viestinnän palveluita. Asiakkaamme ovat pääasiassa yksityisiä liikeyrityksiä, mutta käännöspalvelumme tukevat myös julkista sektoria ja yksityishenkilöitä.

Teemme korkealaatuisia käännöksiä, joista asiakkaamme voivat olla ylpeitä.

Erikoisalojamme ovat mm. teollisuus (esim. paperi- ja selluteollisuus, tietoliikenne, automaatio, lääketeollisuus), kauppa, pankkitoiminta ja sijoittaminen, kiinteistöt ja rakentaminen, talous sekä koulutus ja tutkimus.

Meillä on runsaasti kokemusta mm. yritysten vuosikertomusten ja osavuosikatsausten, pörssi- ja lehdistötiedotteiden, asiakas- ja henkilöstölehtien, esitteiden, mainostekstien, internet-tekstien, intranet-tekstien, laatu- ja ympäristöoppaiden, sopimusten, patenttihakemusten sekä yritysten esittelyvideoiden käsikirjoitusten käännöksistä.

Viralliset käännökset

Virallinen kääntäjä kääntää pääasiassa yksityishenkilöiden asiakirjoja (koulu-, avioliitto-, avioero- ja työtodistukset yms.), yritysten virallisia asiakirjoja (yhtiöjärjestykset, kaupparekisteriotteet yms.) sekä sopimuksia. Virallinen käännös on aina auktorisoidun kääntäjän tekemä.

Kielentarkistus

Tarjoamme vieraskielisten kirjoittajien laatimien englannin-, ruotsin-, saksan- ja suomenkielisten tekstien kielentarkistus- ja tekstinmuokkauspalveluita. Tekstityypit vaihtelevat vuosikertomuksista, asiakaslehdistä ja väitöskirjoista aina yritysten esittelyvideoiden käsikirjoituksiin ja yksityishenkilöiden kirjeisiin. Kielentarkistus on aina kielen syntyperäisen puhujan tekemä.

Soita kääntäjälle

Autamme ja neuvomme mielellämme suomen ja englannin kieleen liittyvissä ongelmissa puhelimitse, sähköpostitse tai kasvotusten. Asiantuntijamme ovat paikalla tavanomaisiin työaikoihin ja voivat vastata kysymyksiin heti.

Bellcrest Käännökset Oy  / Tekniikantie 12, 02150 Espoo  /  puh. (09) 6818 140  /  info@bellcrest.fi