Etusivulle
 
Eng    Fin    Swe
 

Bellcrest Käännökset Oy

Käännösmaailman aallonharjalla, matkalla kohti uusia haasteita

Bellcrest Käännökset Oy on vakiinnuttanut asemansa Suomen parhaimpien käännöstoimistojen joukossa. Paras todiste työmme laadusta on vuodesta toiseen uskollisena pysynyt asiakaskunta, johon kuuluu sekä suuria ja menestyksekkäitä yrityksiä että monia pienempiä asiakkaita.

Bellcrest Käännökset perustettiin vuonna 1989. Nimensä yritys sai liike-englannin oppikurssista nimeltä "The Bellcrest Story", jossa seurattiin yritteliään elektroniikkayrityksen kehitystä vaatimattomista lähtökohdista menestykseen.

Bellcrestin toiminnassa yhdistyvät vankka kokemus ja perinteiset arvot - luotettavuus, huolellisuus ja tasaisen korkea työn laatu - nykyaikaiseen osaamiseen ja asiantuntemukseen sekä moderneihin, joustaviin työtapoihin. Tältä perustalta suuntaamme kohti uusia haasteita, tavoitteenamme tarjota asiakkaillemme kaikki heidän tarvitsemansa kielipalvelut.

Bellcrestin omat kääntäjät ja monipuolinen yhteistyökumppaniverkosto mahdollistaa käännökset ja kielenhuollon suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, saksaksi, ranskaksi ja monella muulla kielellä..

Bellcrest on Suomen käännöstoimistojen liiton, Suomen Yrittäjien ja Helsingin kauppakamarin jäsen sekä Europan käännöstoimistojen liiton verkostojäsen.

Lue miten Bellcrest toimii

Bellcrest Käännökset Oy  /  Tekniikantie 12, 02150 Espoo  /  puh. (09) 6818 140  /  info@bellcrest.fi