Etusivulle
 
Bellcrest      Tjänster     När du beställer     Be om offert     Kontaktinfo   
Eng    Fin    Swe
 

Bellcrest

Surfande på vågkammen med nya utmaningar i sikte.

Bellcrest Käännökset Oy har en grundmurad ställning som en av de bästa översättningsbyråerna i Finland. Det tydligaste beviset på det är våra lojala och nöjda kunder som består av dels internationella storföretag, dels mindre företag och organisationer inom den privata och offentliga sektorn.

Översättningsföretaget Bellcrest grundades 1989. Namnet anspelar på ”The Bellcrest Story”, en kurs i affärsengelska som då gick på TV och radio. Den handlade om ett ambitiöst elektronikföretag som från en anspråkslös start växte sig starkt och framgångsrikt.

Bellcrest har en gedigen erfarenhet, slår vakt om traditionella värden som tillförlitlighet och noggrannhet och sätter kvaliteten i högsätet. Vi använder moderna och flexibla arbetsmetoder och uppdaterar vår kompetens och expertis kontinuerligt. Det ger oss bästa möjliga förutsättningar att möta nya utmaningar och erbjuda våra kunder just den språkservice de behöver.

Med hjälp av våra egna medarbetare och vårt breda nätverk av samarbetspartner översätter och språkgranskar vi finska, engelska, svenska, tyska och franska texter, och dessutom en rad andra språk.

Bellcrest är medlem av Förbundet för översättningsbyråerna i Finland och Helsingfors handelskammare.

Sä här arbetar Bellcrest

Bellcrest Translations Ltd   /  Teknikvägen 12, 02150 Esbo  /  telefon. +358 9 6818 140  /  info@bellcrest.fi